Tuesday, January 13, 2009

Ogy's gang!

Ogy ni jiran setaman saya. Sering menempah kek untuk kawan2 ofisnya di shinpoly Shah Alam .Hampir saban minggu ada ajer kek yang ditempah.Maaf Ogy n gang. Saya tak dapat masukkan semua gambar yang ditempah sebab tak ingat which one yours!
Btw tq for the order..kena bagi komisen kat Ogy nih!
heehh..heehh..hehhhh..



5 comments:

mamahanees said...

Salam. Saya dah order ngan ruszia birthday cake 1kg utk 24.1 nanti. Kali ni hanees nak gambar kartun Barney. Nak tanya.....ada tak gambar Barney and friends? maksudnya bukan barney sorang.....barney ngan kengkawan dia..

Kalau ada lah :-)

fadzilsalleh said...

salam
barney n gang kena tempah
rm20 satu.let me know kalau u nak yer

mamahanees said...

uh mahal gak ek. Kenapa mahal ya? kalau barney sorang?

fadzilsalleh said...

mamahanees,kalau special tempah mg mahal,kalau sedia ada dikedai murah sikit

mamahanees said...

Kalau gitu amik apa yg ada jer lah. Asalkan barney :-)