Tuesday, November 28, 2017

Tameri Cakes

Yeayyyyyy dah masuk cuti sekolah
Cuti sekolah = musim orang kawen/bertunang/nikah
Pajura dan Patah Amin pun dengar khabar nak nikah cuti sekolah ni. Korang korang yang nak kenduri tu dah ada ke barangan nak letak atas pahar hantaran tu. Meh meh tengok yang ni. Sweet giler kan kalau letak atas pahar jadi hantaran. Pilih la warna apa korang suka.....yang tak kawen pun hadiahla pada yang nak kawen tu... tersenyum lebar yang menerimanya kan... Tq Dr Hazlina Mohamad Noh atas tempahan
Berminat boleh WA
0126335073/0126336793 
Hanya di Dill Cakes 💕💕💕💕💕💕


Wednesday, July 26, 2017

Delivery menggunakan Grab/ Uber

Delivery
Semalam saya telah membuat penghantaran kepada dua customer saya melalui perkhidmatan Grab Car
1. Puan Norliza Ali dari seksyen U1 Shah Alamyang order 3 kotak Cheesetart
2. Datin Ainul dari Kelana Jaya yang menempah 21 bekas karipap ayam dan sardin
Alhamdulillah tempahan telah dihantar dalam masa yang singkat, barangan dalam keadaan yang baik dan caj penghantaran yang jauh lebih murah.
Saya penjual senang hati, Customer pula berpuas hati.
Saya pasti akan menggunakan lagi Grab/Uber. Untuk pelanggan yang ingin menempah produk saya dan memerlukan penghantran now tak perlu risau . Kita guna Grab atau Uber lah yer 👍👍👍👍👍👍












Sunday, May 7, 2017

Membaca jambatan ilmu




Parents yang mementingkan ilmu, hingga kek untuk anak-anak pun masih dalam aura ilmu. Himpunan tajuk buku dalam sebiji kek!
Ilmu itu tiada batasan!
tq Puan Nor Aizarina Md Isa atas tempahan kek ini.

Saturday, April 29, 2017

Chocolate Cheese hantu



Ini kek Choc Cheese.
Saya panggil dia kek choc cheese hantu. Kenapa hantu? Siap aje lesap siap aje lesap.
Faktor lesap cepat:
Rasanya sangat sedap
Harganya sangat berpatutan.
Satu bekas ni rm10 ajer.

Tuesday, April 18, 2017

Marble Nutella





Kek Marble Nutella.
Sesuai sangat la nak bawa gi kenduri atau makan-makan.
Rasa lembut marble kek ditambah dengan limpahan nutella
yang mewah. Saiz 9 inc hanya rm50. Beli @3 biji atau lebih harga diskaun diberi.

WA; 0126335073 / 0126336793
Page: Dill Cakes
FB: fadzilmdsalleh
IG:fadzilmdsalleh
Blog:http://www.dill-cakes.blogspot.com

Monday, April 17, 2017

aLMOND bROWNIES




Apa istimewanya brownies kami?
 ianya diperbuat dari choc terbaik. ditaburi penuh dengan almond panggang.
Almond di dalam dan almond diluar.
 cair dimulut tetapi tetap crunchy. Kurang manis tak muak dimakan. 

Tq Balqis yang seawal 6.30 pagi hari ini mengambil tempahan beliau. Set dalam foil ini sesuai dijadikan sebagai buah tangan/gift untuk sebarang majlis.
Untuk tempahan WA 0126335073 / 0126336793

Wednesday, April 12, 2017

Combo pilihan anda

Terasa teringin nak makan 2 jenis kek
Tetapi nak order satu kotak ajer?
Kami datangkan set kombo
Choc Moist dan Red Velvet
Pasti tidak mengecewakan
Hubungi kami untuk tempahan

WA; 0126335073 / 0126336793
Page: Dill Cakes
FB: fadzilmdsalleh
IG:fadzilmdsalleh
Blog:http://www.dill-cakes.blogspot.com