Wednesday, September 21, 2016

Big Tray



Tq Puan Roy Mohamed Salleh (Ruhaidah) dari Pinggiran USJ atas tempahan lasagna big tray ini pagi-pagi ini. Fresh from oven. Ada yang ingin kelainan menu dalam jamuan. Boleh try lasagna sedap dr kami. Satu tray beratnya about 6 kg. Pasti tetamu suka dengan menu ini

Sunday, May 8, 2016

Tart nenas yang tersangat sedap



Belum raya tapi ramai yg dah minta tart nenas ni utk makan makan dulu. Yang belum
Pernah order kena try. Pasti tak
Mengecewakan. Pastri yg cair dimulut dan jem nenas dr nenas terpilih. Rasa nenasnya begitu ketara dan sedap. Pada harga patut rm30/50 bj/balang. Stok ada skrg. Fresh from oven. Berminat boleh hubungi saya 0126335073
#tartnenasohsem

Moment indah di Taska

Antara moment indah di Taska adalah meraikan hari lahir anak2.Anak2 pun teruja untuk menyambut hari lahir
Tq Puan Aiza yang menempah kek yang beratnya 6 kilo ini.
Saiz 18 x 9 inc
Kek choc cheeese. Frosting dengan choc ganachedan layer dengan cream cheese
rasa seap cheese dan choc amat mengujakan. Dihiasi dengan edible image watak Didi
Happy 6th Birthday Nur Aini Putri Insyirah.Majlis berlangsung di TadikaABS.BSP.
Tq atas tempahan

Monday, February 8, 2016

Surprisedddd



Wahhhh minggu ni kerja saya buat kejutan ajer kat customer. Happy birthday En Amy. Kek ini surprised dari Dhiya Katering . Kek choc moist dengan kitkat membaluti sekelilingnya dan choc M&M diatasnya. Ada yg nak buat kejutan juga utk yang tersayang.
Mai pm rapat2. Saya bantu anda


Friday, January 29, 2016

Lasagna dalam size kecil


Size baru lasagna. Saiz XS. Harga rm8 sahaja. Single portion.
Memang sesuai untuk seorang makan. Pasti kenyang.
Pembelian lebih 50 pcs akan dapat diskaunHubungi saya utk tempahan.

Monday, January 18, 2016

Superman yang comel


Saya nak buat survey:
Tolong komen jika anda penjual kek juga atau pembeli kek,

Superman in action. Tapi S tukar E sebab birthday boy nama Evan. Saya nak survey sikit sebagai
1.pembeli berapa u rasa nak bayar utk figurine begini.
2.penjual brp u nak jual
Figurine begini

Figurine ini saya buat utk customer.dibuat dari fondant. Tidak menggunakan apa2 mould. Kepal2 kat tangan ajer!😅😅.
Tq Haslina Hasan dan Khairul Amilin atas tempahan kek dan figurine ini.

Sunday, January 10, 2016

Apa nama kek ini


Promosi Januari:
Kek ini adalah kek terbaru saya. Kek choc moist yg sangat lembut.Krimnya saya buat RnD dan cipta sendiri. Gabungan fresh cream ,choc ganache yang diadun begitu sedap. Kurang manis dan tak muak dimakan. Sesuai untuk sebarang majlis.Saya perlukan nama utk kek ini. Sesiapa yang boleh cadangkan nama dan saya terima hadiah menarik menanti ada.
Harga Pengenalan :RM 45
Harga normal RM55.
Saiz : 8 inc
Berat :1.5 kg
Promosi hingga 31 Jan 2016.
Berminat pm/whatsapp saya
0126335073 /0126336793