Thursday, November 27, 2008

Bila tauke Herbalife naik pelamin

Selamat pengantin baru Zura....
Setelah begitu lama beliau meninjau dari satu kedai kek ke satu kedai kek di alam siber ini untuk memilih sesuatu yang istimewa di hari bahagianya..akhirnya Zura memilih dill Cakes sebagai pilihan hati....Zura ni toke herbalife. Jom visit blog beliau http://herbalife4allz.blogspot.com/ Dengan tema peach orange Zura minta saya buatkan 2 tier wedding cake...Harap Zura berpuas hati....Maaf gambar tak sharp sgt..Idea deco dari gambar yg diberi oleh pengantin...


Kek sebelum sampai ke tangan pengantin.Masih dalam kotak

Zura dan pasangan. Gambar ini tak jelas sgt,perasan tak kek tu tak berwarna peach dan orange....tapi pengantin maintain ayu!


Kek 2 tingkat yang telah dipacakkan. sebenarnya kek itu dipacak dengan tiang terbalik. Tapi takde orang perasan tiang tu terbalik..hhee.hhee ..takper la...Zura kata org tak pro yang pacakkkan...asalkan selamat ok ajerr

3 comments:

Seri Nuang Shah Alam said...

tuan fadzil, you husband kepada Ruszia ke? saya tgk ada nama ruszia kat blog you nie...

you mesti ada rumah sewa kat seri nuang nie...ari tu ada baca blog ruszia pasai rumah sewa tu...

Seri Nuang Shah Alam said...

yob,

buat bisnis cake ke? macam menarik nie, lepas nie buleh lah orang2 di Seri Nuang order kat mike...

fadzilsalleh said...

Salam Seri nuang
yer teman laki ruszia
mike masukkan la blog teman dalam blog penduduk seri nuang tu
hheehhh..hehh