Monday, November 24, 2008

Pujian itu semangat,teguran itu membina

Alhamdulillah sekian lama dalam bidang ini,pelbagai rakan pelanggan yang saya temui.
Ramai diantara mereka adalah customer setia saya, Tempahan berulang saya anggap sbg pelanggan setia saya. Saya jarang bertanya mengapa mereka masih setia mengorder dari saya..kerana bagi saya hak masing2 untuk mencuba pelbagai rasa dan gaya dari bakers yang berlainan ..Namun email dari seorang pelanggan baru menyejukkan jiwa dan perasaan saya...Namun begitu saya tetap mengalu-alukan teguran yg membina dari customer...teguran sangat penting supaya saya dapat membuat penambahbaikan dari semasa ke semasa..

daripada: Mazlita Mohamad
Subjek: Cupcakes
Kepada: fadzilsalleh@yahoo.com
Tarikh: Isnin, 17 November, 2008, 6:28 PM

Assalamualaikum,
Saya Ita adik Kak Lin (mazlita uitm)
Saya suka dill cupcakes moist compared to other & cream pun tak manis sangat.
saya dah try 3,4 bakers.

Nak tau boleh ke buat design lain?? saya attached kan gambar kalau boleh la..
Kalau susah boleh bagi idea tak?? Birthday husband saya ahad ni..23/11
kalau available saya datang ambil atau kak lin ambil lepas pukul 3pm..

Thanks
Ita



Cupcake yang ditempah ita.Design ini adalah permintaannya....


Ini pula ditempah oleh rakan baik kami sekluarga, Azah Pensyarah di Unisel.Azah beberapa kali menangguhkan order ini ..akhirnya dapat juga.Simple design with sweet color.Happy Belated Bday to Azah

4 comments:

D.a.a.l.i.a. said...

Alhamdulillah Dill, komen membina dari pelanggan... saya pun gitu gak, segala teguran dan komen dari customers saya gunakan untuk improve kan lagi hasil kerja kek dan cupcake saya....

fadzilsalleh said...

Thanks Lea...asalm garam kehidupan gitu la...
chewahhh..cam artis pulak rasanya

kak lin said...

salam fadzil, benar spt yg adik kak lin kata. Cupcakes moist & creamnya sedap. Sejak kak lin start tempah & hidangkan kepada keluarga, mereka minat sekali dgn cupcakes dill-cakes terutama cupcakes gambar elmo tempohari.

AzA said...

TQ..
ramai puji cup cake bday sy tu comel. Bg saya creamnya sedap cuma kek nya if lebih moist lg saya suka..mbe bulan ni saya akan order lg uyk prog reunion dgn kwn2 sekolah