Saturday, April 12, 2008

Kek dengan photo pilihan


Salam
Untuk yang menginginkan satu kelainan,mungkin boleh mencuba dengan menempah kek dengan photo pilihan sendiri.Samada kek hantaran,perkahwinan atau hari lahir,semua boleh menempah kek ini. Pastinya ia akan menjadi satu memori indah dalam kehidupan. Mungkin juga ada yang ingin menempah untuk kejutan yang tersayang. Selain itu mungkin ada agensi kerajaan atau swasta yang ingin meraikan sesuatu program maka kek dengan logo syarikat dan sebagainya pasti menjadi pilihan.Gambar diprint atas Sugar paper dengan menggunakan ink yang special.
Yang berminat Sila email gambar kepada saya dan nyatakan kek pilihan.Pastinya tempahan tidak akan mengecewakan.

Lya dan pasangan memilih Kek Choc Moist dengan gambar nereka berdua bagi majlis meraikan Malam Berinai Pengantin.


Ana memilih kek fondant dengan gambar beliau yg begitu klasik sebagai hantaran kepada yang tersayang di hari pertunangan beliau.


Tempahan dari LHDN PJ sempena 10 tahun penubuhan. Gambar diatas kek adalah logo Ulang Tahun ke 10. Kek ini beratnya hampir 10 kg!

4 comments:

Anonymous said...

sy berminat sgt dgn kek gambar pilihan ni ... bule sy tau berapa kosnya utk 1kg?

Anonymous said...

saya farah waheeda
saya nak buat tempahan kek hantaran kahwin..bole saya dapatkan quataion untuk 1kg/2kg dan emel pada saya di f_waheeda@kkr.gov.my.TQ

ezz said...

salam..
harga kek termasuk dengan edible image ke??bape harga klu nak wat edible image atas kek tu??
myra_2305@yahoo.com

baby perchmaniss said...

sy berminat kepada cake musim perkahwinan tuh..yg colour pink love tuh..klu yg tuh berapa eikh..klu tempah untuk masa terdekat nie n nak amik pun dalam masa terdekat nie leh tima lagi ker x?cz majlis pada hari jumaat nie.21.10.2011..plz call me : 0162615836.