Wednesday, February 3, 2010

Menyampai hajat ......

Khairul jiran saya minta saya buatkan kek kasut untuk dihadiahkan kepada seseorang.Tapi atas sebab2 teknikal last minute kek kasut bertukar kepada handbag!
Pengalaman pertama kali membuat handbag ini benar2 memberi pengalaman yg sgt manis dan berharga pada saya.Yes banyak benda yg kena improve lagi...Saya berharap selepas ini akan dapat banyak order kek2 seperti ini...Pengalaman Guru Yang Terbaik!
Thanks Khairul. Khairul ni lawyer..untuk mendapatkan nasihat berkaitan undang boleh layari blognya disini

 

 

3 comments:

kruel74 said...

Terima kasih kerana membuat kek yang dikatakan oleh kebanyakan orang "Satu-satunya kek yang rupa barang yang aku makan berulang-ulang". Ini quote orang yang menyambut birthday nya tu... :) Dah ada beberapa orang nak tempah pelbagai bentuk lain. Jadi boleh tambah pengalaman lagi. Sekali lagi, terima kasih

Anonymous said...

boleh laa saya tempah kek 3-D upin ipin yer lps ni....heheee

Anonymous said...

handbag? fuhh.. brp lama nak siapkan tue? dahsyat......