Monday, October 12, 2009

Orang Baru

Alhamdulilah 091009 lepas saya menerima cahayamata lelaki.
Disebabkan terpaksa menguruskan banyak perkara saya memohon maaf kerana terpaksa menolak banyak tempahan dari pelanggan.

Untuk makluman, tempahan dibuka semula. Untuk yang berminat sila email saya fadzilsalleh@yahoo.com untuk tempahan kek. Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima atas ucapan tahniah dan doa dari semua pelanggan, pengunjung Dill-Cakes ,pengunjung wedding cottage,pengunjung facebook,email,sms,telefon dsb.

Muhammad Ammar Zharif

13 comments:

Mutiara Services (001629276-W) said...

Congrats abang dill..

fazilzura said...

TAHNIAH EN FADZIL..

ummi said...

En. Fadzil, tahniah ek... Saya pun tak sabar nunggu orang baru ni. Tapi awal tahun depan, lambat plak rasanya nya... Semoga rezeki bertambah yer...

TOKMA said...

Amboiii comelnya 'orang bujang' awak tuh. Tahniah buat Fadzil suamiisteri. Semoga ibu ngan si comel tuh sihat2 sentiasa.

sunatis said...

tahniah abg fadzil & kak rus.. dah dpt sepasang kan.

D.a.a.l.i.a. said...

congratulations on the newborn baby !!!!

fadzilsalleh said...

Mutiara,zura,ummi,tokma,atie,daalia tq

Anonymous said...

salam en. dill...
tahniah atas kehadiran org baru dan
semoga ibu dan anak sihat2 belaka..
moga tambah murah rezeki ye...

yaya|azura said...

wah wah...... congratulation on the new addition. comel sangat! ;-)

Anonymous said...

tahniah en fadzil n isteri.. Sorry saya xreturn call pasal gambar kek thomas.tp dunworry anak saya suka sgt tgk thomas tu. Ramai puji kek sedap.insyaAllah lain kali saya order lg.
-mazlita

nadiahazhari said...

salam akak and abang,

congratz atas kelahiran org baru and thanks very much for the wedding pinkish cake. semua org cakap cantik. sorry kalau kita tak bertemu muka, kalau selisih kat pasar mesti tak kenal....hehehe. minta maaf juga sebab ganggu akak dlm pantang.....wish both of you a very happy life.

Nadiah,
seksyen 8

nazari said...

tahniah ;)

noor said...

tahniah...sama bday dgn suami saya,..hehe