Tuesday, October 28, 2008

Sorry and thanks Kak Lin

Salam Semua...
Dah reda ke jalan2 open house?
Mesti ramai yang letih makan sepanjang syawal ni....

Cuppies di bawah ditempah oleh Kak Lin
Pensyarah fakulti Undang2 UITM....
sebenarnya saya rasa sgt bersalah dengan Kak Lin
2 minggu lepas beliau menempah fruits cake dari saya...
Ntah macamana saya terlupa beli mixfruits dari kedai...pagi2 esoknya kak lin nak datang ambil....What to do.....hanya ucapan maaf banyak kepada Kak Lin kerana tercicir order beliau

Anyway nampaknya Kak Lin tak serik dengan saya..alhamdulillah...Dua hari lepas beliau menempah cupcake dengan karektor Elmo...Saya mmg terus masukkan dalam planner bila terima sahaja order ni!!!!!!!!!!!!!!1tak mo pisang berbuah dua kali....
Dan kebetulan ada lebih cupcake dengan flavor fruitscake dari tempahan pertunangan..mmg rezeki kak Lin...saya beri percuma fruitscake tu utk Kak Lin...harap kak lin tak serik order dengan Dill Cakes lagi!

Thanks Kak Lin yang peramah!


3 comments:

kak lin said...

salam fadhil & ruszia, cuppies elmo tu sgt sedap & yummy. Cuppies tu utk buah tangan hari lahir anak saudara & mendapat sambutan hangat dr anak2 kecil yang hadir majlis hari jadi tu. Terima kasih juga utk fruitscake yang comel-comel.

fadzilsalleh said...

Kak Lin.
thanks for the compliment

Ibu Nidal said...

salam, thanx pd dills cake & kak lin. cuppies dapat sambutan parent & kids suma makan. tp ada cerita sedih.. cuppies tu bergerak masa kak lin emergency break!!! so most of the elmo's face da ilang... :(
maybe next time you boleh pack in 2 or 3 small boxes biar muat2 je.. dengan harapan cuppies tu tak bergerak.. btw, cuppies sedap! thanks kak lin :)