Sunday, July 20, 2008

Mcm2 gambar

Powerpuffgirl,Princess dan Mickey Mouse.Ketiga2 kartun ni saya pernah tgk kartun Mickey sahaja..Yang lain2 saya tak pernah tgk.Tapi saya terima banyak order untuk kek dengan gambar Princess dan PowerPuff Girl....Glamour agaknya siri kartun ni.Ada masa saya nak tgk jugak kartun ni..Best sgt ke sapa kanak2 gila sangat dengan karakter ni....Sebelum tu moh tgk kek2 saya dulu




Yang ini memang team peberet saya....

3 comments:

Elisete said...

Nossa! Um mais bonito que o outro, devem ser deliciosos.

siti said...

En fadzilsalleh saye nak taye klu saya nak tmph kek coklat ngan deco team bola blh siap bape lame&bape costnye.please send email at gurl_army@hotmail.com

Anonymous said...

en fadzil saya nak tau harga kek princess tu

ana_miraa@yahoo.com

thanks,

ana