Saturday, June 14, 2008

Thanks Yanti

Kali ini entry ini special untuk kenalan wife Yanti.
Both of them member susuibu.com.Yanti ni antara pelanggan setia Dill Cakes.
Setakat ini dah 3 kali dia order...last order minta lukis logo Honda(Yanti bekerja di Honda PJ)
Bila tengok logo Honda ni rasa mcm snang ajer nak buat.Tapi masa buat wahhhhh..manyak susah jugak oooo...kalau setakat tulis sahaja huruf H tu mmg simple..tapi saya rasa tak cantik dan kesan shape Logo tu tak menyerlah sangat..So apa yang saya buat saya terpaksa mengorek white choc plat dengan mengikut shape logo tersebut. Tau la bila kerja2 menggrill white choc ni dibuat mesti berhati2..silap gaya patah platnya...Bila dah buat macam tu , nampak imej Logo tu lebih real....Mmg leceh..tapi best bila pelanggan puas hati....!!!!!!!!!!

3 comments:

Daalia said...

Dill, memang cantik.... coincidence... Yanti ( Honda ) ni pun pelanggan setia saya jugak .. hehe .... Yanti pun pelanggan yang bagus ....

Daalia

fadzilsalleh said...

oo u pun kenal yanti yer lea...wahh dia ni mmg minah kek sungguh!:-)

yanti said...

i memang suka mkn kek...wakakaka..