Saturday, March 15, 2008

Cup Cakes with photo














Salam,
Entry kali ini saya himpun antara beberapa koleksi cuppies dengan photo yg sempat saya rakamkan.Customer juga boleh membuat pilihan gambar peribadi...

24 comments:

Daalia said...

nak tanya, kat mana leh beli photo sugar paper ni ye ? berminat nak tambah variasi untuk pelanggan2 saya

fadzilsalleh said...

daalia....
i dah pm kat wmc//check yer

myza said...

kalau saya nk order cup cakes letak muka saya gnti muka barbie tu leh kan ..saya nk bagsi utk hantaran kahwin nnt.dalam 20 biji.berapa ye?

fadzilsalleh said...

myza..give ur email address...

chekTA said...

Waah cantik nye kek2 En Fadzil. Nak tanya gak, photo sugar paper ni En Fadzil beli kat maner eh..If u dont mind sharing ngan saya...pls email to chekta@gmail.com ya.

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

suka suka suka...suka cupcake yg cantik2..nak makan semua...

cuppiwink said...

salam.. nak tau, the edible pics semua tu, akak print sendiri ker hantar kt kedai? may i know what n where is the kedai? or, kalau akak printing sendiri, kat mana boleh beli edible paper n ink? really berminat lah.. :P

Anonymous said...

hi there..kalau i nak order cup cake wit pic camana ek?
im frm kl n u ade buat delrvy tak to ipoh?
pls check cos i nk hantar on 14-03-09..?? pls reply..urgent ..
mail me kat 621979@fedex.com

-many thx-
mona :)

cuppiwink said...

Salam.. edible images tu print sendiri ker hantar kt kedai? may i know what n where is the kedai? or, kalau print sendiri, kat mana boleh beli edible paper n ink? really berminat lah.. :P

Anonymous said...

En. Fadzil,
Tolong bg quotation for the photo of the cupcakes tu boleh???

Kindly send me the quotation at nsafbrina_m@oilcorp.com.my

Anonymous said...

hy..
nak tanya harga utk cake with photo and cupcake with photo..untuk hantaran nikah kawan saya (2 org) pada 7 ogos 2009..
terima kasih..my email is :
azvic82@yahoo.com (azi)

Anonymous said...

salam nk tanye if saya nak tempah cup cakes wit photo sekarang bole tak buat hantaran ke sekyen 7 shah alam email saya bunienad26@hotmail.com delivery on 2 june 09 pagi

Nurul said...

salam en fadzil..
nk tanya, kat mana leh beli edible ink & edible frosting sheet tu? dh letih la nk lukis manual kat kek.. :)

kalau boleh, pls email to nurulridzone@gmail.com

butterfly said...

kak..nk tnye..pricing cupcake nie..
price dh mmg siap skali ngn deco ke? n cuppies ni perasa pe yea? my email..stargurlz89@gmail.com

Azlee said...

uhh...puas cari mana nak beli edible ink + papernye... bleh bantu ke?...
TQ...
azlee87@gmail.com

Ms. Sugar Sugar said...

if u dun mind me asking,
kt mne u bli brg2 mcm
soufle cups n topping yg mini heart n clrful tu ea?

reply to my email
pinky_radioactiv@yahoo.com

:)

Anonymous said...

SALAM....
DI MANA BOLEH SAYA DAPATKAN ICING PAPER DAN EDIBLE INK INI YER....

DI HARAP PUAN DAPAT MEMBANTU...

TQ

iza1008@yahoo.com

zain said...

tumpang tanya, di mana saya boleh dapatkan edible ink dan photo sugar paper ni ye. Terima kasih kerana sudi sharing.

email saya:
zein97@yahoo.com

hunny2646 said...

salam hye..
sy tgh search pasal edible ink & sugar paper & jumpa blog nih...
kalau tak keberatan , boleh share mana nk beli edible ink & sugar paper tu?
hehe..
thank u.

hunny2646@gmail.com

zai.coklat.homemade said...

saya pun minat nak dapatkan edible image ni....tolong,tolong

Dira's World said...

salam...en fadzil
saya nk tanya kt mana saya bleh beli edible ink & edible frosting sheet tu...teringin sangat nk buat sdr....saya dr p.pinang....

kalau boleh...pls email to..munirabaharum75@yahoo.com

Dira's World said...

salam...en fadzil
saya nk tanya kt mana saya bleh beli edible ink & edible frosting sheet tu...teringin sangat nk buat sdr....saya dr p.pinang....

kalau boleh...pls email to..munirabaharum75@yahoo.com

Anonymous said...

salam..sy pon puas mncari edible ink dan paper nye..klu xkeberatan blh share mane nk beli?tq
emel sy azizahmohammad@yahoo.com.my
tq

miszbeck said...

hye...
u kt mane??
lg 1,u ad wat class utk wat cupcake x???