Saturday, February 16, 2008

Kasih Raja Sehari.....








 
 




Raja sehari memerlukan yang indah2 sahaja.Himpunan kek yang indah lagi lazat sedia menanti anda.Berminat hubungi kami...


































34 comments:

zarith said...

cantik-cantik kek kahwin disini..berapa hari sebelum kena buat tempahan

fadzilsalleh said...

Thanks zarith
sebaik2nya 2 minggu awal untuk tempahan..kalau last minute takut saya tak dapat memenuhi order pelanggan

Anonymous said...

boleh emailkan harga tak? kyriawanie@yahoo.com tq

Anonymous said...

Boleh quote harga wedding cake 2 tier. Email ke izashazz@yahoo.co.uk

Anonymous said...

akak,bole tak saya nak tau kalu area jb akak cover tak?ade additional charge tak?kalu saya order cup cake foundant untuk hantaran, kotaknye akak sediakan tak?berapa charges?
email me as soon ye kak...tq...

beeha_4211@yahoo.com.my

FARHANA said...

ASKUM,

BOLEH EMAILKAN HARGA DAN GAMBAR KEK PERKAHWINAN 3 TINGKAT DAN 5 TINGKAT?

farhanaq80@yahoo.com

Anonymous said...

Salam..
Boleh tlg emailkan harga & pic utk kek p'kahwinan 4 tier & 5 tier kat email sy: juhana@crsb.com.my
Tq so much..!

Ladynoe™ said...

encik fadzilsalleh, tolong email segera harga untuk kek yang nombor 2 tu.

faridahnoor@gmail.com

thanx.

Anonymous said...

ble x bagi price quotation utk cake tu...
thank u,,,
nak tempah utk 30 n 31 mei nie..

Anonymous said...

oh yer..emailkan quotation kat email nie..
chempakacute@yahoo.com

nurul said...

salam...
sy nak tanya...klu untuk wedding cake ni...bp lama leh thn...

intan shaliza said...

salam...
mcm ner saya nak contact saudara... boleh tak saya dpt quatation for wedding cake + cup cake... mcm kek sebiji di atas & cup cake di bwh... konsep gold colour... selalunya cup cake tu berapa biji? berat kek yg ditwrkan?
email saya, intanshaliza@gmail.com

intan shaliza said...

+ pricenya

Anonymous said...

boleh x tlg email kan harga wedding cake foundant or kek krim butter yg 3 tkt?
tq :D

iezahlatif@yahoo.com

Anonymous said...

boleh emailkan harga smua kek2 2 tingkat nie..urgent nie..kedai kat mana ye.. ernei_yusnida@yahoo.com

Anonymous said...

Hi Salam!! Boleh email qoutation tuk kek no. 1 (3tiers with cup cakes) & kek no.2 (2tiers with cup cakes) ASAP?? t.q
ashly_gurlz@yahoo.com

Anonymous said...

hi, boleh tak saya nak harga untuk cup cakes hantaran, kek fondant dan juga kek untuk majlis perkahwinan. boleh tak email pd saya. nahiriel@yahoo.com.my

Anonymous said...

leh bg x quatation utk kek no 3 dan no 4 tu? 2 tier... email me ye.. nurulferul@yahoo.com lg 1 nak tya, location u katner?

Anonymous said...

bley quoted untuk cake 2tier, bwh cup cake,ats fondant cake.klu location kt klang bpe cost for delivery?
juitahamzani@yahoo.com

Anonymous said...

juitahamzani@yahoo.com.au

RoxxMeErnie said...

a'kum. sy berminat dgn kek perkahwinan 2 tier. bole email kan gambar n quotation pada email sy dgn segera..
tq..

ernieshahira@gmail.com

Anonymous said...

Salam..bleh x send quotation utk wedding cake..2 tier and 3 tier..TQ..=)

izna784@yahoo.com

rabiatul adawiyah said...

Salam..boleh tak emelkan kepada saya quotation untuk kek-kek 2 tier & 3 tier.. tq..

rabiatul247@gmail.com

Anonymous said...

Salam..cantik sangat wedding kek nie...blh x emailkan price utk wedding kek 3 tier tp yang bawah sekali nak cupcake...semua nak butter, x nak fondant.. email kat ienliyana_86@yahoo.com.my..tqvm

SITI YULINA said...

Boleh tolong quote harga from 2 tier until 5 tier wedding cakes tak? Please e-mail to siti.behandco@gmail.com.

Terima kasih

MiSz An said...

Hi,

Saya berminat nak buat tempahan utk 2 majlis perkahwinan untuk bulan Jun ini. Kat mana lokasi u ni?

Boleh tlg forward kan pada saya pilihan kek perkahwinan 2 tier, 3 tier DAN 3 tier with cupcakeslast tu?

email pada raihan83@gmail.com

p/s: do include price skali ye.. Thanks!

Anonymous said...

hi,
boleh tak emailkan harga untuk kek 1 biji, 2 dan 3 tingkat? fondant punya... survey utk my wedding hujung tahun nie. nak tempah kek untuk hantaran n majlis nanti. email to jaz.needa@yahoo.com. thankzz...

-jaz-

Mixologist84 said...

hello , pls send me a quote for 3 tier wedding cake there is red n white . looking at either fruitcake or choc cake. mail me at vickyrulzus@hotmail.com

athirah said...

assalamualaikum...
boleh x emailkn quotation utk kek 2 n 3 tiers...warnamaroon n gold...emel sy: fafa_door_me@yahoo.com

Izyan Darling said...

hi,
can u pls quote a 2 tier and 3 tier stacked wedding cake with fondant? email me at izyan_darlina@yahoo.com
thanks!

AQ said...
This comment has been removed by the author.
AQ said...

hi,
i minat kek u yg no 1 ngan no 4 blh x bg quotation...tp i nak kek biase with foundand design...email i pillow641@yahoo.com....10q

Anonymous said...

Salam..can you please quote me for the cakes no 20 & 21...with cupcakes at the bottom. I prefer normal cakes without fondant & chocolate. Email me at rosnahsd@yahoo.com. Thanks!

JaSmIn said...

salam bole email sy harga cake utk cake 3 tingkat moist choc tq - jasmin